My Music...

Sirna Cintaku...

My Superstar







Sapa sik kenal Stevenson mun kat Sarawak tok? Sapa yang sik kenal penyanyi iban yang popular dengan lagu "Cap Apek" dolok? Ya dolok, sekarang tok nya popular ngan lagu "Telih di ati bedarah di mata" dan "Telih di ati dipangka janji" 

Jom layannn.....


Stevenson – Telih ati dipangka janji

Tegenung aku kediri…
Ngerumba silau lemai ari…
Ati aku beraie…
Ngenang diri…
Suah di penyati…

Palik ku kiba…
Palik ku kanan…
Asai ke bisi meda…
Senera nuan…
Ayan serepan…
Baka senaya bulan…
Ti deka ayan keleman…

Dini jaku semaya janji…
Nuan pegi enda disagi…
Suba nuan ke ayam jari…
Diatu semina nyadi mimpi…

Jako manis ngeracun ati…
Telih ati dipangka janji…
Woo…woo…
Nuan sulu lebih nemu…
Pengerindu aku ngelamatu…

Patut meh aku bermimpi rawan…
Mimpi makai belah…
Pinggai asi…
Mimpi bejalai…
Datai di sebayan…
Ngayu ke tua sulu…
Enda ulih begulai…

Telih diati dipangka janji…


Lagu terbaru Stevenson, penyanyi iban yang paling2 best kat Sarawak… Lama tunggu lagu tok, baru terubat rasa rindu mok dengar suara Stevenson…Chheeewwwah!! 

Telih diati bedarah dimata tetap juak no1 di hati… Lagu tok pun best juak...


Stevenson - Telih Diati Bedarah Dimata [ Live Miri ]



Jom Layan gambar2 Stevenson...


















GAMBAR2 - Stevenson, Penyanyi Iban Sarawak.






























Stevenson - My Superstar

Dalam banyak2 artis iban, aku paling minat kat Stevenson. Kira minat giler lah towk, hehe… Antara lagu2nya yang paling best ialah Telih diati bedarah dimata dan Batu Pemenchi. Lagunya yang lain pun best juak. Jom dengar lagu towk…


Stevenson – Telih diati bedarah dimata

Dua ati nyadi ke saksi… 
Siti janji di simpul mati… 
Madu ku sera rachun nuan beri… 
Bungai ku layu di tapa jari…
Bertanchang teguh putus di tali… 
Ku gengam teguh kelechut di jari…
Ku simpan teguh di dalam ati… 
Tumbuh pun bungai… 
Bungai beduri… 

Tesat di padang pasir… 
Aku bejalai… 
Ikak ku di jamah… 
Kemarau panjai… 
Karam di tasik aku nyemerai… 
Di pangka kundi gelombang besai… 
Bakanya sempama… 
Pengerindu tua… 
Telih diati bedarah dimata… 
Sendat sintak seput… 
Aku didada… 
Nadai tipang rachun ti bisa… 

Tusah enggau senang silih beganti… 
Sekali rebah ku terus berdiri… 
Patah tumbuh lenyau beganti… 
Teduh ujan panas pegari… 
Lenyau di mata mengkang diati… 
Rangkai ai mata belitan diati… 
Pergi nuan ukai di sagi… 
Pemulai nuan… 
Enda aku anti… 

Lagu towk menyentuh hati bila dengar dan hayatinya. Mun tengah kecewa dengar lagu towk, tentu hujan air mata...


Towk video yang sempat di ambik masa persembahan Stevenson kat Fun Fair Boulevard Miri 15 February 2012. Sori lah mun kurang jelas. Masa ya, hati benar2 mok tengok Stevenson sampai handphone pun lupa mok cas. Adoiii!!! Tok jak lah video yang sempat di ambik. Gambar adalah tapi sik banyak. Niat mok bergambar ngan nya pun sik kesampaian. Hampa hati...



Stevenson – Batu Pemenchi

Dinga meh sulu lagu ku nuju nuan… 
Lagu datai ari lubuk atiku… 
Ngarap nuan mending… 
Ka leka lagu… 
Semina ku tuju… 
Ngagai nuan siko… 

Oh sulu ati uji nuan berati… 
Pengerindu tua endang sigi tuchi… 
Anang meh mungkar… 
Batu pemenchi… 
Ngasuh pengerindu tua lebu asa… 
Ati pan bebali… 

Ku bersumpah… 
Atas nama nuan… 
Biar sekali pan nyawa aku di ambi… 
Tanda aku keran ho… 
Ngambi nuan… 
Nyadi ke pangan… 
Pengerindu aku sigi enda beleman… 
Terang manchar terang baka senayah bulan… 

Aku arap ke nuan sayau ke aku… 
Baka aku sayau ke sulu… 
Ngambi ka tua… 
Sama penepan… 
Begulai rindu… 
Tua bepangan…


Lagu towk pun best juak. Dengar jak lah...




Stevenson – Telih diati bedarah dimata

Dua ati nyadi ke saksi… 
Siti janji di simpul mati… 
Madu ku sera rachun nuan beri… 
Bungai ku layu di tapa jari…
Bertanchang teguh putus di tali… 
Ku gengam teguh kelechut di jari…
Ku simpan teguh di dalam ati… 
Tumbuh pun bungai… 
Bungai beduri… 

Tesat di padang pasir… 
Aku bejalai… 
Ikak ku di jamah… 
Kemarau panjai… 
Karam di tasik aku nyemerai… 
Di pangka kundi gelombang besai… 
Bakanya sempama… 
Pengerindu tua… 
Telih diati bedarah dimata… 
Sendat sintak seput… 
Aku didada… 
Nadai tipang rachun ti bisa… 

Tusah enggau senang silih beganti… 
Sekali rebah ku terus berdiri… 
Patah tumbuh lenyau beganti… 
Teduh ujan panas pegari… 
Lenyau di mata mengkang diati… 
Rangkai ai mata belitan diati… 
Pergi nuan ukai di sagi… 
Pemulai nuan… 
Enda aku anti…






Stevenson - Batu Pemenchi

Dinga meh sulu lagu ku nuju nuan… 
Lagu datai ari lubuk atiku… 
Ngarap nuan mending… 
Ka leka lagu… 
Semina ku tuju… 
Ngagai nuan siko… 

Oh sulu ati uji nuan berati… 
Pengerindu tua endang sigi tuchi… 
Anang meh mungkar… 
Batu pemenchi… 
Ngasuh pengerindu tua lebu asa… 
Ati pan bebali… 

Ku bersumpah… 
Atas nama nuan… 
Biar sekali pan nyawa aku di ambi… 
Tanda aku keran ho… 
Ngambi nuan… 
Nyadi ke pangan… 
Pengerindu aku sigi enda beleman… 
Terang manchar terang baka senayah bulan… 

Aku arap ke nuan sayau ke aku… 
Baka aku sayau ke sulu… 
Ngambi ka tua… 
Sama penepan… 
Begulai rindu… 
Tua bepangan…





Stevenson – Anang Nguji Aku

Taja baka ni… 
Pengawa di gaga nuan… 
Di kena ngasuh aku benci ke nuan… 
Aku ka nguji deka aku ngelaban… 
Laban aku sedia nerima… 

Taja pan maioh… 
Ulah di gaga nuan… 
Di kena ngasuh aku lari ari nuan… 
Sigi enda mudah ku ngelengka ke nuan… 
Laban ati aku udah keran… 

Kati tu bedau cukup agi… 
Ati aku tu di tundik… 
Ulah nuan ti di sengaja… 
Di kena nguji ati ku… 

Ati aku… 
Anang di uji… 
Laban aku rindu berari… 
Pengerindu ku anang di tagang… 
Laban nuan ngasuh aku lantang… 

Ati aku… 
Anang di tipu… 
Laban aku cukup pengerindu… 
Pengerindu ku anang nuan irau… 
Laban nuan amat ku sayau…

Lagu "Anang Nguji Aku" tok best gilak2...